måndag 17 september 2012

Helg i arbetets tecken...

Helgen har gått i arbetets tecken och så blir det när man försummar allt i veckorna. Ja vi har haft en vecka som varit fullspäckad med föräldramöten och annat skoj så det har inte kunnat prioriteras på annorlunda sätt.

I lördags var det ved som skulle köras hem och lassas in. Det gick bra mycket fortare och bättre än vad jag hade trott! Sonen slet som ett litet djur och älskade fullkomligt att stanna kvar och klyva mer ved när vi åkte och lämnade av första lasset.

Vedklyvning

Sitter och väntar på mer pinnar att bära

Vi fick finbesök.

Vedklyven.

På kvällen var vi förbi familjen MMmm och smakade LCHF glass (Alvesta glass) och Gino. Vi passade även på att slurpa i oss vin och det var gott även om vi var helt slut.

Söndagen stod i STÄDANDETS tecken. Heeeeela långa dan typ. Tvätta 4 maskiner tvätt och städa hela huset med dammsugning och golvtorkning. Dessutom sortera bort all skit som har hamnat överallt. Gå igenom vinterkläder för att kolla statusen på det mm.


I fredags passade vi på att åka till simhallen efter jobbet och mysa med familjen, det var två stycken som uppskattade det besöket. De två finaste njöt i fulla drag av att få plaska och leka, en hel del bekanta ansikten var det där med.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv