fredag 21 september 2012

Idag kom dem!!!

Mina nya brillor!!! Åh så nöjd jag är, jag gillar dem massor.
Vad tycker ni?


Mina höststövlar kom även på posten idag... Åh vad besviken jag blev :-( De var smala i foten fast det stod att de skulle vara för breda fötter. Å skaftet var hur stort som helst så de får gå tillbaks dit dem kom ifrån. attans, hur ska jag nu hitta ett par fina stövlar.
Jag får vänta helt enkelt!!!


Mina vaxade bruna jeans kom också, jag har inte bestämt mig än om det var hiss eller diss. Jag får kolla in dem imorgon helt enkelt.

Jag vet inte riktigt vad det är med mig just nu, jag känner mig trött och inte riktigt i form. Eller om det varit lite mkt nu på sista tiden.
Det får kanske bli en promenad imorgon eller lite hård träning för det var några dagar sen jag tränade nu. Jag känner mig ju så himla trött och sliten hela tiden och aningens håglös. Är det kylan och mörkret?
Jag myser i alla fall inne just nu med en brasa, under täcke och funderar till och med på en espresso... Å massor med tända ljus. Idag skruvade jag upp värmen lite för fy bövelen vad kallt det var här hemma nu.

Nu skall jag mysa vidare i soffan och göra så lite som möjligt.

Kram

1 kommentar:

Ika sa...

Wow va snygga de är! Du passar i dem :) Det där med stövlar tycker jag med är svårt. Har kollat igenom varenda butik och på nätet utan att hitta några jag gillar :(

Bloggarkiv