Här har ni receptet.
Jag har lite svårt med måtten då jag ofta höftar men ni får helt enkelt smaka er fram om inte detta blir perfa! ;-)
1 liter trattkantareller
1 gul lök
4-6 msk vetemjöl
8 dl grönsaksbiljong
1 stor klyfta vitlök
1-2 msk Timjan
4 msk Kikkoman (japansk soya)
Några nypor vitpeppar & cayennepeppar
3 dl grädde
Låt kantarellerna fräsa ihop med löken. Rör i mjölet ihop med kantarellerna tillsätt därefter grönsaksbulljongen och riv i vitlöken. Låt det sjuda en stund och tillsätt timjan, vitpeppar, cayennepeppar och grädde. Någon minut innan servering lägger du i Kikkoman.
Severades med knaperstekt bacon och brod i ugn med riven ost och rosmarin på. GOTT
Mangosalsa
4 år sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar