torsdag 28 mars 2013

När lusten faller på...

Trots en rätt tuff dag på jobbet och två vilda huliganer hemma så kände jag spontant för att fixa till min hallmöbel med en idé som filats på ett tag.

Kommer ni ihåg att jag skrev om en tapet för ett tag sen som jag älskade. Den köpte jag hem och trots att den släpptes först igår har den legat här ett bra tag och skapatfullt med ideer.
Jag köpte den för att sätta den istället för kakel i mitt kök MEN det ena behöver ju inte utesluta det andra. Jag älskar ju lantligt chabby chic och jag älskar marockanskt kakel. Den här tapeten är något mittimellan.
Har även haft en ide om min vita hallmöbel att jag vill decoupagea den på ett eller annat sätt.

Idé+idé= Sant
Jag är så nöjd och det blev precis så bra som jag hoppats. Nu sitter jag och väntar på att dra på ett lager till och sen klarlacka den. Så är den färdig och sjuuuukt snygg(tycker jag)!
Vad tycker du?

Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Jättefin Stina! Jag är också väldigt sugen på att testa lite decopage. Har ett par trista byråer som kunde få sig ett nytt liv. Tack för inspo!

Kram SaraMara

Ps. Fan, vad du pysslar och håller på. Hur orkar och hinner du. Jag har själv tusen projekt som jag tänkt göra men får ju sällan tummen ur om man säger så.... Impad av dig i alla fall. :)

Bloggarkiv