måndag 26 oktober 2009

Känner att jag e dålig på att uppdatera...

men det är så mycket annat just nu! =)

Håller på att fixa och trixa här hemma, gör i ordning Diddes rum så att han får en stor härlig säng. Dessutom har jag varit och köpt ett riktigt skrivbord till honom så att han kan sitta vid det och måla eller vara vid datorn.

Sängen har vi bytt bara för att vi ska kunna lägga oss hos honom om han vaknar för tidigt eller inte kan sova och vill ha sällskap. Tidigare har han kommit in till oss och vill sova i mitten. De slutar med att han ligger och tränger ut oss båda och sparkar av sig täcket som är ett dubbeltäcke, så till slut ligger vi alla och fryser!

Nu tror jag vi har löst det "problemet".

Vilken produktiv dag jag hade igår!!! Jag blev nästan lite rädd för mig själv...


Didde vaknade och väckte mig vid 7.30... men nej det var ju tidsbyte så klockan var 6.30. Tur att jag inte visste det för då hade jag aldrig stigit upp. Hur som helst så steg jag upp och tvättade, städade toaletterna och smet iväg för att slänga allt i återvinnings stationen.

När vi kom hem därifrån stack vi till citygross...kl 08.20 och det var inte många som var där.Skööönt!

Kom hem och lagade mysfrukost ihop när Mattias steg upp. Sedan ned till förrådet och fixa i ordning där... Upp med den stora sängen till Didde och ned med hans gamla.

Stack till Ikea och handlade en massa saker med mamma och Didde. Mosade in allt i polon och drog hem igen. Började fixa i ordning hans skrivbord och lite så igår men fick problem med sängen. Idag skall jag fortsätta för vi e hemma för vab.
Han hostar väldigt mycket så jag måste få riktig hostmedicin eller inhalator eller nåt liknande... Han får alltid krupphosta när han blir förkyld.

Så idag är det vårdcentralen som gäller specialistläkargruppen och sedan skall vi ta det lugnt hemma. Förrutom att fixa beget av tvätt som ligger här och att jag ska fixa ihop Diddes rum så att det blir fint!

Nu e jag hungrig så nu får han snart vakna den lilla filuren.

Kram kram

Inga kommentarer:

Bloggarkiv